HerbaTherapy Drágalávakő illóolajos karkötő kollekció

Születése

Az ásványok iránt érzett vonzalmunk és az illóolajok szerelme ihlette a kollekciót. Prémium, egyedülálló minőséget képviselünk, ez jelenik meg a HerbaTherapy karkötő kollekciójában is. Így nem jöhetett szóba egyéb, csakis drágakövek. És lávakő… mert imádjuk az izgalmas és szokatlan szinergiákat, a meghökkentőnek tűnő, ám háborítatlan egyesülést!

A lávakő gyakori, könnyen elérhető matéria. Nem ásvány, egy természetes, matt, fekete vulkanikus kőzet, ahogy a neve is erre utal. Porózus szerkezeténél fogva elnyeli a rá cseppentett illóolajat, hamar beszívja azt, majd napokon keresztül képes azt párologtatni. A lávakő a tüzet, a lelkesedést, és az energiát jelképezi. Ragaszkodunk a természetes dolgokhoz, így szóba sem kerülhetett a színes-festett lávakő, csakis a natúr, ami fekete színű.

No és a drágakövek… találtok rubinnal, smaragddal, kianittal, turmalinnal, madagaszkári rózsakvarccal készült női és férfi karkötőket. A ritka és értékes drágakövek nem szokványos élményt nyújtanak a hétköznapokban viselőinek. Az impresszió illóolajok jelenlétével fokozható. Ebben lesznek segítségünkre a lávakő gyöngyöcskék.

A dísztelen, funkcionális fekete lávakő találkozása a nemesen tündöklő, uralkodói méltóságú drágakövekkel egy őrületesen eredeti fúzióban feszül egymásnak és teljesedik ki a természet egységét, és szerény egyszerűségét hirdetve, melyben ember, teremtő, koldus, király egy és ugyanazon erő része: sötét – világos, élő – élettelen, letisztult – fényűző, lávakő – drágakő, JIN és JANG.

HerbaTherapy Drágalávakő illóolajos karkötő illatosítása

Zsebkendőre téve cseppents kettő cseppet a kedvenc illóolajodból a lávakőre, majd a zsebkendővel dörzsöld át a lávakő szemeket! Az illat csodásan megül a lávakő porózus szerkezetében és az illóolaj típusától függően 1-2 napig megőrzi illatát!

Az illat diszkréten, az orrhoz emelve érezhető, a parfümhasználatot nem befolyásolja!

Szigorúan kerülni kell a drágakövek és ásványok találkozását az illóolajjal, hogy hosszan megőrizzék eredeti fényüket.

Mi az én karkötőméretem?

A legbiztosabb, ha pontosan leméred a csuklóméreted szorosan, ráhagyás nélkül, egy szabó mérőszalaggal. Így pontosan a Te csuklódra készül a karkötőd, mely nem fog lötyögni, vagy éppen szorítani. Ha nincsen mérőszalagod, tekerj egy cérnát a csuklód köré, majd azt mérd le egy vonalzó segítségével.

Elérhető méretvariációk:

  • 18,5 cm hosszú (16-17cm csuklóra jó)
  • 17,5 cm hosszú (15-16 cm csuklóra jó)

HerbaTherapy Drágalávakő illóolajos karkötő használatának szabályai

Ezeket a szabályokat azért gyűjtöttük egy csokorba, hogy minél hosszabb ideig megőrizzék a karkötők eredeti formájukat és minél hosszabb ideig okozzanak örömöt viselőiknek, Neked!

Van rá garancia?

A drágakövek eredetét ásványszakértő garantálja. Továbbá garanciát vállalunk minden olyan esetben, ami a rendeltetésszerű használat mellett bekövetkezett a karkötővel.

Mit jelent a nem rendeltetésszerű használat?

A gondatlan kezelés, tárolás, használat miatt bekövetkezett sérüléseket értjük ez alatt.

Ide tartozik:

  • az erős napfény, szolárium, közvetlen hőhatás miatt fellépő kifakulás, elszíneződés.
  • az erősebb vegyi anyagok (parfüm, hajlakk, szappan, tisztítószerek, egyéb kozmetikumok) hatására az ékszer felületén bekövetkezett elszíneződés, fakulás, felmaródás.
  • a törés, a szakadás, a vízzel való érintkezés hatására fellépő kopás, sérülés, oxidáció stb.
  • a mindennapi használatból adódó sérülések, amilyen a karcolódás, a koccanás vagy a kopás
  • ha beleakadás miatt elszakad a karkötő
  • a drágakő érintkezése az illóolajjal

Prémium minőség

A lávakő és drágakő párosítása első olvasatra talán szokatlan, de ebben rejlik csodás eredetisége is. Továbbra is prémium, egyedülálló minőséget képviselünk, hiszen a karkötő kollekció minden darabja tanúsítvánnyal rendelkező drágakövekből, orvosi fém szerelvényekből és magas szakítószilárdságú damilból készült.

Már 7 különböző modell érhető el webáruházunkban, ha tetszik valamelyik, akkor ne várj sokáig, nehogy elkapkodják előled! 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük