Illatos otthonod legyen a saját terapeutád

Szeretnéd elkerülni azokat a betegségeket, amelyek az ősz beköszöntével Rád leselkednek?

Gyógyszerek helyett inkább természetes módszereket hívnál segítségül?

Szeretnéd szinte észrevétlenül, erőfeszítések nélkül megerősíteni a szervezeted?

Jó helyen jársz, van természetes megoldás mindezekre,
ez pedig az okosan
alkalmazott
aromaterápia.

Talán azt gondolod, hogy illóolajokkal már eddig is találkoztál, párologtattál belőlük otthon, de vajon ezt úgy tetted, hogy az illóolajok tényleg kifejthessék áldásos hatásukat?

Ha eddig csupán az ajándékboltokban, lakberendezési üzletekben beszerezhető, mécsesekkel működő párologtatókat használtad, akkor jó, ha tudod, létezik ennél egy nagyságrendekkel hatékonyabb és biztonságosabb megoldás, ezt fogjuk most elárulni Neked!

 

Mit kell ahhoz tenned, ha úgy döntesz, hogy az aromaterápiát hívod segítségül immunrendszered
fitten tartásához?

Párologtatni!

Az immunrendszer erősítésének érdekében szeptembertől májusig kifejezetten ajánlott segítségül hívni az illóolajokat, hiszen ilyenkor vadásznak ránk a bacik.

Az aromaterápiával viszont otthonunk harmonikus, friss lesz, a levegőbe kerülő molekulák pedig észrevétlenül fejtik ki immunerősítő hatásukat.

Ehhez csupán két dologra van szükséged:

–  100% tisztaságú, terápiás minőségű, kemotípus szerint bevizsgált illóolajra,

–  egy jó minőségű elektromos párologtatóra, más néven diffúzorra.

 

Hallottál már a diffúzorokról?

A diffúzor nem más, mint egy rendkívül elegáns, ultrahangos módszeren alapuló elekttromos eszköz, amely segít abban, hogy a kiváló minőségű illóolajok kifejthessék terápiás hatásukat.

Ezek az elektromos párologtatók az illóolajok légtérbe juttatásának a legkorszerűbb eszközei: a hálózatról működtethető, teljesen biztonságos készülék ultrahang segítségével juttatja a légtérbe az illóolaj-molekulákat, amelyek aztán a légzéssel áramlanak a szervezetbe. A diffúzort azért fogod szeretni, mert segítségével az aromaterápia olyan könnyedén és észrevétlenül épülhet be az életedbe, akárcsak a levegővétel! A példa nem véletlen, hiszen épp az illóolajok belégzésével tudod támogatni a szervezetedet és leküzdeni a betegségeket. Ugye milyen jó érzés lenne, ha tudnád, hogy egyetlen gombnyomással tettél azért, hogy a családod minden tagjának immunrendszerét egyszerre erősítsd? Ez minden nap működhet könnyedén, erőfeszítések és kétséges mellékhatású gyógyszerek nélkül. Mennyivel egyszerűbb és gazdaságosabb megelőzni a betegségeket, mint kezelni őket és felgyógyulni belőlük! Ősztől kiemelten szükségünk van az immunerősítésre, hiszen lehűl a levegő, a gyerekek ismét közösségbe kerülnek, mi visszatérünk a munkahelyünkre, ahol a vizesblokkokban és a közösségi terekben számtalan baktériummal, vírussal, fertőzéssel találkozhatunk. Sajnos ezeket a kórokozókat hazavisszük, ott átadjuk egymásnak, keverednek és észrevétlenül végigfertőzzük a környezetünket. Ismerjük ezt az élethelyzetet, ezért fontosnak tartjuk, hogy a munkahelyen is és otthon is fertőtlenítsük a levegőt egy diffúzor segítségével.

Miért használj diffúzort a mécseses párologtató helyett?

Talán eddig nem hallottál róla, de a citrusok párologtatására alkalmatlan a mécseses párologtató, mivel ezek az illóolajok hőérzékeny kémiai molekulákból tevődnek össze. A mécses égése során keletkező hő károsíthatja a molekulákat, így csökkenhet, de akár teljesen meg is szűnhet a terápiás hatás. Az pedig egyértelműen a diffúzorok mellett szól, hogy nem tűzveszélyesek, biztonságos használatuk miatt kiválóak gyermekek és kiskedvencek mellett is, akár nagyobb élettérben is.

NORAH ultrahangos diffúzor

Megnézem

OIA V.2 – Ultrahangos aroma diffúzor Bluetooth funkcióval

Megnézem

NOBILÉ száraz diffúzor

Megnézem

Milyen a jó diffúzor?

Milyen a jó diffúzor?

Egy család életét illatos terapeutaként segítheti egy  diffúzor.

Tökéletes megoldás a betegségek megelőzésére.
Segít a kialakult problémák, tünetek enyhítésében.
Fertőtleníti a levegőt.
A kiválasztott illóolajnak megfelelően lehet nyugtató, élénkítő, koncentrációfokozó vagy akár szorongásoldó hatása is.

Azonban két diffúzor között is óriási különbségek lehetnek.

Eszedbe juthat, igen láttam már azokat a szépen világító vázákat, azonban egy megbízható diffúzor kiválasztása ennél sokkal bonyolultabb feladat. De némi segítséggel, megfelelő választással sokáig örömödet lelhetd benne családoddal, környezeteddel együtt.

A következő kérdéseket érdemes feltenni magunknak a praktikus és eredményes diffúzor-választás előtt:

Mekkora térben fogom használni?
Milyen gyakoriság fog működni a készülék?
Ki lesz a felelőse, aki üzemben- és karbantartja?
Milyen anyagból álljon a diffúzor?
Mekkora a diffúzor?
El fog férni a kiszemelt polcon?

Higgyétek el, számtalan diffúzort kipróbáltunk széles árkategóriában és majd egy évbe telt mire a paletta véglegesedett. Csak a kiválóan teljesítő diffúzorok maradhattak a versenyben.

Milyen előnyöket élvezhetsz, ha valóban jó diffúzort választasz?

A legkorszerűbb technológiát használhatod arra, hogy az otthonod levegője mindig illatos, ugyanakkor egészséges is legyen.

Biztos lehetsz abban. hogy teljesen biztonságos módszert választottál, hiszen nem kell tűzveszélyes mécsest gyújtani, és akár éjjel is használhatod.

A diffúzió erőssége szabályozható a harmónikus és kiegyensúlyozó, cseppet sem tolakodó fényjáték mellett. A legtöbb modell ugyanis diszkrét fényjátékával tovább növeli a diffúzor attraktív megjelenését, kellemes hangulatát.

Egy diffúzor segítségével elkerülheted a szintetikus illatosítókat, amik fejfájást és hányingert okozhatnak, kiválthatod őket természetes, 100% tisztaságú illóolajokkal.

A diffúzorok anyaga csakis természetes: üveg és fa, így környezetbarátak is.

Ez mind jól hangzik, ugye?

Van azonban még egy fontos dolog, amiről eddig nem beszéltünk.

Ha párologtatásról van szó, vannak, akik örülnek a extra párásításnak, mert száraz a lakásuk levegője, ugyanakkor azoknak, akik épp a magas páratartalommal küzdenek, nem hiányzik belőle egy újabb adag pára.

A jó hír, hogy van választásod, és a lakásod levegője alapján választhatsz magadnak diffúzort!

Otthonod levegőjéhez igazítva: vizes vagy száraz diffúzorok

Ha szeretnéd, hogy az aromaterápia során párásabb is legyen a levegő, akkor választhatsz vizes diffúzort.

Vizes diffúzor esetén az ultrahang segítségével jutnak a környezetbe a diffúzor tartályába helyezett vízzel együtt az illóolaj-molekulák. Száraz levegő esetén nagyon is érdemes ezt választani, hiszen két problémát oldhatsz meg egyetlen készülékkel.

Ha viszont az otthonod levegője párás, akkor választhatsz száraz diffúzort, amely csak az értékes illóolajokat juttatja a levegőbe, extra párát nem.

A jó hír, hogy van választásod, és a lakásod levegője alapján választhatsz magadnak diffúzort!

A száraz diffúzor nálunk az aromaterápia Királynője

A legkényelmesebb használatot a száraz diffúzorok nyújtják, hiszen a tartályába csupán az illóolajat kell belecsepegtetni.

Ezeket javasoljuk akkor is, ha nagyobb élettérről van szó. Ideálisak egy nagyobb nappaliba, váróterembe, osztályterembe, óvodai csoportszobába. Biztos lehetsz benne, hogy mindenhol megállják a helyüket, köszönhetően annak az alapos válogatásnak, amit elvégeztünk helyetted.

Nobilé száraz diffúzor

Miért lehetsz biztos abban, hogy tőlünk kiváló diffúzort kapsz?

Mi számtalan modellt kipróbáltunk, miközben webáruházunk kínálatát állítottuk össze. Kifejezetten fontos volt számunkra, hogy a biztonság és a környezetbarát megjelenés mellett a diffúzorok sokáig hű társaid lehessenek.

Jól tudjuk, hogy nincs annál feleslegesebb kiadás, bosszúság és csalódás, mint silány minőségű terméket vásárolni, ami nem váltja be a hozzá fűzött reményeket.

Éppen ezért nagyon alapos próbatételnek vetettünk alá minden diffúzort, mielőtt felvettük a kínálatunkba.

Sajnos a kipróbáltak közül nem mindegyik váltotta be a hozzá fűzött elvárásainkat, több modell egy éves használat után feladta a küzdelmet. Ezek nem kerülhettek be a termékeink közé, így csak olyan diffúzorokat találsz webáruházunkban, amelyeket mi is használunk otthon.

Nálunk a diffúzor nem egy sokadik termék a sok kütyü mellett, hanem egy olyan prémium eszköz, amit kiváló minőségű illóolajaink párologtatására használhatsz. A mi területünk az aromaterápia, ez a szenvedélyünk, ebben folyamatosan képezzük magunkat, így biztos lehetsz abban, hogy minden kérdésedre szakértő válaszol, aki valóban megfelelő iránymutatást tud adni.

A jó diffúzor akkor lehet hatékony, és akkor működhet hibamentesen hosszú évekig, ha megfelelő, kemotípus szerint bevizsgált, 100 % tisztaságú, terápiás minőségű természetes illóolajat használsz hozzá.

Most a legtöbb diffúzorunkhoz ajándék prémium HerbaTherapy illóolajat is kapsz, így igazán megéri tőlünk rendelned!

Copyright © 2018-2019 HerbaTherapy Kft.