rólunk

A HerbaTherapy születése a csillagok tüneményes együttállásának remeke. Négy különböző életút fúziója. Ugyanabból a célból találkoztak össze. Az orvos, a vegyész, a jogász és a menedzser. Amolyan küldöttség. 

Azért jöttek, hogy rámutassanak valamire, ami egy kicsit előbbre viszi a világot, pedig egy cseppet sem új. Hivatásuk bemutatni a természetes gyógyulás lehetőségét az újkori orvoslás tudományán keresztül, a terapeuta odaadásán át a modern eszközök birtokában. 

Dr. Takács-Tóth Diána

Okleveles aromaterapeuta, vegyész, a gyógyszerészi kémia doktora, termék-fejlesztő

Amikor Szegeden a doktori iskolába jártam, a növények iránti vonzódásom épp egy magas polcon porosodott. Közben megismerkedtem a férjemmel, erősen formálta a lelkem, gyúrta-gyúrta, míg számomra is egyértelművé vált, hogy van élet a kémcsöveken túl is. Vegyészként jól ismerem a szintetikus kémiát, azt is tudom, hogy a gyógynövények hatóanyagai, a drogok szintén kémiai vegyületek. Aztán levettem a magas polcról a gyógynövény-kérdést, leporolgattam. Nem volt nehéz újra hódolni kislánykori szenvedélyemnek a jól megalapozott szakmai háttérrel. Aromaterapeuta lettem. Ez nem is lehetett másképp, megtaláltam az utam, a hivatásom. Érted, a Világért… Andrással egy interjú hozott össze minket – újra. Addigra mindketten készen álltunk, hogy egyesítsük tudásunkat egy emberibb, eredményesebb egész-ség reményében.

Aki hozzám fordul, ő nem egy beteg, hanem A BETEG. Ez nemcsak belülről ered, hanem a neveltetésemből is adódik, otthon is tiszteletre, emberségre neveltek. Nem irányítanak a trendek, a szervezetbe történő indokolatlan beavatkozások, csakis a beteg érdekeit tartom szem előtt. Ez a gondolat vezérelt akkor is, amikor Diának ezt említettem. Nem vacilláltunk sokat, megalapítottuk a HerbaTherapyt. Olyan készítményeket fejlesztünk és ajánlunk – az arra nyitott – érdeklődőknek, amikre valóban a legnagyobb szükségük van. Pályafutásom alatt azt tapasztaltam, hogy vannak mozgásszervi panasszal hozzám forduló betegek, akik gyakorlatilag krém- és gyógyszerfüggővé váltak, szinte mindenre kentek vagy ettek valamilyen készítményt. Ezzel érezték úgy, hogy “megváltották” az egészségüket. A betegség,- és panasz-csoportokat aszerint határoztam meg, amikre az emberek többsége gyenge minőségű, szintetikus és haszontalan anyagokat tartalmazó krémeket, kenőcsöket alkalmaznak, rossz felszívódású, rengeteg mellékhatással bíró gyógyszereket, táplálékkiegészítőket esznek. Hiszem és tapasztalom, hogy a természet körforgása mindenre ad megoldást. Mi is így élünk feleségemmel, kislányaimmal. Aki a HerbaTherapy mellett dönt, biztos lehet abban, hogy semmilyen méreganyagot nem juttat a szervezetébe, kizárólag azt kapja, amire szüksége van és a termékek szorgalmas alkalmazásával természetes segítséget kap a magas színvonalú szakmai kontroll mellett.

Dr. Koroknai András

Reumatológus főorvos, a Koroknai Medical vezető mozgásszervi szakorvosa, tulajdonosa, foglalkozás-egészségügyi szakorvos és sportorvos

Dr. Márta Katalin

Jogász, social media manager

A jogi egyetem elvégzése után letapostam a jelölti éveket, ahol testközelben megtapasztaltam, hogy miként hat a stressz és mozgásszegény életmód a szervezetünkre és az életünkre. A rendszertelen és egyoldalú táplálkozás legyengíti immunrendszerünket, amit az indokolatlan gyógyszerkészítmények szedésével tovább ronthatunk. Két kislányom születése – mint a legtöbb nőnek – nekem is fordulópont volt az életemben. Azóta határozottan azt az álláspontot képviselem, hogy a kialakult vagy szerzett bajokra csak a legvégsőbb esetben alkalmazzunk gyógyszert. Azt tapasztaltam, hogy a gyógynövények és illóolajok kikerültek a látókörből, azonban sokan nyitottak vagyunk afelé, hogy az orrunk előtt heverő lehetőségeket, a természet kincseit használjuk fel és ösztönözzük a szervezet öngyógyító képességét. Pontosan ez az, amiben a HerbaTherapy verhetetlen, hiszen ezért hívtuk életre! Elkötelezett segítséget nyújtok abban, hogy a HerbaTherapy online és offline felületen is a lehető legtöbb emberhez eljusson.

A betegségeknek lelki háttere van. A betegség jel. Arra figyelmeztet, hogy amiben, ahogyan élsz, valami hiba csúszott, a lélek egyensúlya megbillent. Az illóolajok ebben tökéletes társaim. Ugyanis nem csak fizikai, hanem lelki síkon is hatnak. A lélek számomra nem idegen fogalom, de azt az információt, hogy az illóolajok ebben is támogatnak, a feleségemnek köszönhetem. A fizikai hatást jól ismertem: az én illóolaj-szerelmem akkor kezdődött, amikor leestem a padlásról… s a két tenyérnyi hematóma két hét alatt tökéletesen felszívódott egy aromakeveréknek köszönhetően. Ahhoz, hogy ezt a terápiás hatást biztosítani tudjuk a HerbaTherapy olajkeverékek esetében, felkutatjuk és megtaláljuk azokat a lelőhelyeket, ahonnan a legmagasabb minőségű és tanúsítvánnyal rendelkező valóban természetes és terápiás hatású illóolajokat lehet beszerezni. Csakis a legjobb alapanyagból lehet minőséget produkálni. A HerbaTherapy ebben nem ismer kompromisszumot.

Takács Róbert

Customer Services, logisztikai menedzser