Szakértők

Azért jöttünk, hogy rámutassunk valamire, ami egy kicsit előbbre viszi a világot, pedig egy cseppet sem új. Hivatásunk bemutatni a természetes gyógyulás lehetőségét az újkori orvoslás tudományán keresztül, a terapeuta odaadásán át a modern eszközök birtokában. 

Aki hozzám fordul, ő nem egy beteg, hanem A BETEG. Ez nemcsak belülről ered, hanem a neveltetésemből is adódik, otthon is tiszteletre, emberségre neveltek. Nem irányítanak a trendek, a szervezetbe történő indokolatlan beavatkozások, csakis a beteg érdekeit tartom szem előtt. Ez a gondolat vezérelt akkor is, amikor megszületett a HerbaTherapy. Olyan készítményeket fejlesztünk és ajánlunk – az arra nyitott – érdeklődőknek, amikre valóban a legnagyobb szükségük van. Pályafutásom alatt azt tapasztaltam, hogy vannak mozgásszervi panasszal hozzám forduló betegek, akik gyakorlatilag krém- és gyógyszerfüggővé váltak, szinte mindenre kentek vagy ettek valamilyen készítményt. Ezzel érezték úgy, hogy “megváltották” az egészségüket. A betegség,- és panasz-csoportokat aszerint határoztam meg, amikre az emberek többsége gyenge minőségű, szintetikus és haszontalan anyagokat tartalmazó krémeket, kenőcsöket alkalmaznak, rossz felszívódású, rengeteg mellékhatással bíró gyógyszereket, táplálékkiegészítőket esznek. Hiszem és tapasztalom, hogy a természet körforgása mindenre ad megoldást. Mi is így élünk feleségemmel, kislányaimmal. Aki a HerbaTherapy mellett dönt, biztos lehet abban, hogy semmilyen méreganyagot nem juttat a szervezetébe, kizárólag azt kapja, amire szüksége van és a termékek szorgalmas alkalmazásával természetes segítséget kap a magas színvonalú szakmai kontroll mellett.

Dr. Koroknai András

Reumatológus főorvos, a Koroknai Medical vezető mozgásszervi szakorvosa, tulajdonosa, foglalkozás-egészségügyi szakorvos és sportorvos

Dr. Roza Orsolya

Gyógyszerész, gyógynövényszakértő

Egyetem után gyógynövénykutatóként dolgoztam külföldön és Magyarországon, doktori disszertációm is ebben a témában írtam. A laboratóriumot hátrahagyva az Európai Gyógyszerügynökség Növényi Gyógyszerbizottság munkáját segítettem. A HerbaTherapy-t szakmai tudásommal támogatom a termékfejlesztésben, illetve szakmai blogbejegyzésekben is találkozhattok majd velem, érdemes követni a blogot. Tudományos ismereteim, tapasztalataim segítségével a HerbaTherapy-nál folyamatosan azon dolgozunk, hogy bemutassuk nektek az aromaterápia tudományosan bizonyított hátterét.