Minőségpolitika

„Ha a jelen pillanat tudatosságából cselekszel, bármit is teszel – akár a legegyszerűbb dolgokat is -, tettedet a minőség, a gondoskodás és a szeretet érzése itatja át.” Eckhart Tolle

Ha nem tetszik, küldd vissza!

Hogyan kerülhet egy illóolaj HerbaTherapy fiolába?

Hosszas ellenőrzés és kutatás előzi meg a fiolázást.

1. Az első és talán legfontosabb lépés, hogy termelőket keresünk a világ minden táján. Nem kereskedőt, hanem a termelőt, aki maga, a két keze munkájával gondozza a gyógynövény ültetvényét. Felvesszük vele a kapcsolatot, elmeséli, hogyan termesztenek, miként dolgoznak fel, a személyes kapcsolat óriási kincs! A BIO gazdálkodást részesítjük előnyben.

2. Minden illóolaj laboratóriumi minőségi vizsgálatokon esik át:

  • gázkromatográfiás mérés
  • tömegspektrometriás mérés
  • sűrűségmérés
  • törésmutató meghatározás
  • optikai forgatóképesség meghatározás

3. Az összetevőket (ahol lehetséges) összevetjük a VIII. Magyar Gyógyszerkönyv (VIII.Ph.Hg.) előírásaival.

Ezen a három rostán a vizsgált illóolajok 80%-a elbukik.

4. Ha a halomnyi adat elemzése után is érdemesnek találjuk a kritikus figyelmünkre, akkor bekérjük a mintát empirikus vizsgálatra.

Ezen a szűrőn még mindig nem jut át minden illóolaj. De, amelyik igen, annak az illatának kompozíciója felbecsülhetetlen élményt jelent, hatásában verhetetlen!

5. Berendelünk nagy tételt, és indulhat a várva várt fiolázás, csomagolás, postázás!

Borzasztóan büszkék vagyunk, amikor rábukkanunk egy-egy hamisítatlan illóolaj esszenciára és boldogan töltjük fiolákba, hogy valóban azt kapd, amit választottál: növényből származó illóolajat.

„Alapos munka előzi meg a kiválasztási folyamatot, személyes kapcsolatot ápolunk a termelőkkel, biztosak vagyunk a dolgunkban és az illóolajainkban.”

Ha mindennek ellenére nem nyeri el tetszésed egy illóolaj, kérünk Téged, küldd vissza legalább a félig kiürült fiolát a vásárlástól számított 14 napon belül, és mi visszatérítjük a teljes vételárat (postaköltség nélkül)!

Mert biztosak vagyunk a minőségbiztosítási rendszerünkben, szeretjük a munkánkat, és Tisztelünk Téged!